Home » Gastschrijvers » Start van mijn beste jaar ooit

Start van mijn beste jaar ooit

08 januari 2018 Gastschrijvers

Beste mensen,

Mijn naam is Sydney Dekker en ik ga aankomend jaar in blogvorm mijn YB-12 traject bijhouden. Ik doe dit voor mezelf (stok achter de deur), maar ook voor mensen die zo’n traject wel zouden willen volgen, maar nog twijfelen. En alhoewel ieder traject natuurlijk uniek is, geeft het wel een inkijk in de werkwijze en structuur.

Start beste jaar ooit

Na lang zoeken, vinden en vervolgens: “Nee, toch maar niet, komt niet uit, is nog te vroeg, heb ik geen tijd voor”, ben ik nu dit uitstelgedrag zat. Ik wil dingen veranderen. Nu. Of eigenlijk gisteren…

Orde in de chaos, beslissingen durven nemen, doelen stellen en volbrengen, lijn aanbrengen in mijn leven, rust. Dit zijn een aantal dingen die ik wens voor 2018. En dit niet middels een ‘Tsjakka-training’ van drie dagen waarvan ik weliswaar enthousiast en (over)vol goede moed thuis kom, maar waar na een paar maanden slechts een magerder spaarrekening van over is.

En toen kwam YB-12 van MoriaCoaching op m’n pad. Het duurt maar liefst een jaar en het schijnt pragmatisch en to-the-point te zijn. Vooral dat laatste spreekt mij erg aan.

Ik heb nog veel vragen. Wil ik bijvoorbeeld niet te veel? Zou ik beter één of twee dingen uit kunnen kiezen en daaraan werken? Gelukkig krijg ik van MoriaCoaching eerst vrijblijvend een Keynote waarin alles uitgelegd wordt. Hier zal het volgende blogartikel over gaan.

Tot dan!
2018-mijn beste jaar ooit
Sydney

 

Noot van MoriaCoaching:
Uit privacyoverwegingen is de naam Sydney Dekker gefingeerd. De echte naam van de blogschrijver is bij ons bekend.

Heb jij ook interesse in een Coachingstraject Neem contact op

moriacoaching