Home » Gastschrijvers » De eerste stap: de Keynote-presentatie

De eerste stap: de Keynote-presentatie

16 januari 2018 Gastschrijvers

Vorige week heb ik mijn keynote-presentatie bij MoriaCoaching gehad. In een half uur tijd heb ik veel informatie gekregen. Het was interessant! Buiten de uitleg over hoe alles in z’n werk gaat, kreeg ik ook informatie over denkpatronen van veel mensen: ergens mee starten, enthousiast beginnen en daarna afhaken. Daar zit dus een aangeleerd denksysteem achter! Heel herkenbaar. Net zoals het keer op keer uitstellen van zaken. Gelukkig ben ik niet de enige die hier tegenaan loopt, zo blijkt. En het is te veranderen! Al zal daar wel het nodige uithoudingsvermogen voor nodig zijn; gedrag laat zich niet makkelijk aanpassen. Maar ja, ik heb dan ook een jaar de tijd 😉 Keynote Presntatie

Ik heb na de keynote-presentatie echt het gevoel dat het me deze keer wél gaat lukken!

Aan het eind van de presentatie ga je beslissen of je het YB-12 traject in gaat of niet. Het kan natuurlijk ook zijn dat het op dit moment niet bij je past en dat je met een paar losse coaching-sessies de draad goed kan oppakken. Voor mij is het traject wel passend. Ik heb doelen die ik wil halen en zaken die ik wil veranderen. En ja, het klinkt misschien afgezaagd, een aantal kilo’s afvallen en fitter worden hoort hier ook bij. Ook wil ik mijn baan/carrière onder de loep nemen: is dit nog wat mij past en, zo nee, wat dan?

De afspraak voor de eerste sessie is gemaakt. Dat gaan we dan via een beeldverbinding doen, dat komt mij wat beter uit. Ik kijk er naar uit, tot de volgende blog!

Sydney


moriacoaching