Home » Het beste jaar van jouw leven!

Het beste jaar van jouw leven!

Jazeker, het kan. Het beste jaar van jouw leven! Ook met een overvol, of juist te leeg leven, met of zonder baan, in een relatie of in transitie naar iets anders. Het is NU tijd om de stap(pen) te zetten. Het is tijd om doelen te stellen en deze ook daadwerkelijk te halen.

Komt het jou ook bekend voor dat je ergens met enthousiasme aan begint, vol energie, en er vervolgens achter komt dat dit enthousiasme afneemt? Je begint ontwijkend te worden, misschien zelfs excuses te verzinnen en zelfs anderen de schuld te geven. Vervolgens heb je (weer) je doel niet bereikt en wordt hier moedeloos van. Niet goed voor je zelfvertrouwen en het maakt het alleen maar weer lastiger om weer aan iets nieuws te beginnen.

There are only two days in the year that nothing can be done. One is called yesterday and the other is called tomorrow! Today is the perfect day to change!

“Dalai Lama”

het beste jaar van jouw leven

Nu is je kans om daar wat aan te doen!

Hoe wordt het jouw beste jaar?

Moriacoaching gaat je leren om hierin succesvol te zijn. Deze keer wél. Het gaat je lukken! In 12 maanden tijd maak jij dit jaar tot het beste jaar van jouw leven.

Met Moriacoaching volg je een doordacht programma. We leiden je stap voor stap door het proces en om of over de obstakels heen, zodat jouw doel bereikt wordt.

In het kennismakingsgesprek ga ik je alles vertellen over de specifieke redenen waarom mensen uitstelgedrag vertonen en ik vertel je over de formule waardoor je daadwerkelijk gaat doen wat gedaan moet worden.

Wat is er anders bij ons? Wij volgen een pragmatisch, gestructureerd en to-the-point systeem waardoor er meer actie wordt ondernomen en zaken afgemaakt worden. En dit zonder de stress!

Versla de vicieuze cirkel van falen
Overwin uitstelgedrag
Focus je gedachten
Geef jezelf de kracht om dit jouw jaar te maken!

Wil jij je doelen halen? Jouw beste jaar? Neem dan NU actie en boek een afspraak Plan een afspraak

 

of vul u gegevens in op de rechterzijde van deze pagina en wij nemen met u contact op.